Glas Javnosti

Frizer poznatih otkriva:Kako da dobijemo KONJSKI REP pun volumena

Moda
Autor: Glas javnosti

Konjski rep u poslednje vreme izuzetno je popularna frizura. Idealan je način da sklonimo kosu sa lica, a da u isto vreme dobijemo frizuru

Svi želimo onako bujne konjske repove poput poznatih ličnosti na crvenim tepisima. Sada postoji i lak način da do toga dođemo. Frizer koji se sarađivao sa brojim poznatim damama, poput Kim Kardašijan, Arijanom Grande, Dženifer Lopez, otkrio je tajnu bujne kose vezane u rep.

Napravite dva konjska repa za obimnu iluziju

Prema rečima poznatog frizera Krisa Epltona, sve što vam je potrebno da napravite bujniji konjski rep su dve elastične gumice za kosu. On je podelio tutorijal na društvenoj mreži TikTok gde je podelio sve korake. 

Počinje tako što joj kosu deli na dva dela. Zatim, uzima gornju polovinu i pričvršćuje je u visoki konjski rep pomoću jedne od gumica. Zatim, deli donji deo na dva dela i obavije ih oko prethodnog repa, što rezultira zadivljujućim i obimnim visokim repom.

- Ovo će u suštini učiniti da izgledate kao da imate upola veću količinu kose nego što imate, tako da je ovo odlično za svakoga sa tankom i retkom kosom - podelio je Eplton.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR