Glas Javnosti

FENOMENALNO IZDANJE TAMARE VUČIĆ: Dizajner je napravio pun pogodak za ovu priliku!

Moda
Autor: Glas javnosti/ Blic

Grad Beograd je kandidat za međunarodnu izložbu EXPO 2027. godine, a supruga Aleksandra Vučića, Tamara, prisustvovala je zajedno sa predsednicom Vlade Anom Brnabić na svećanosti u Parizu.

Tamara je istakla da je specijalizovana međunarodna izložba EXPO 2027 sjajna platforma za promociju zemlje i naroda i dobar je način da se privuku i turisti i ljudi koji su zainteresovani, ne samo za samu izložbu nego i mnogo šire.

Tajnim glasanjem će 170 zemalja članica BIE u junu 2023. godine, izabrati zemlju koja će biti domaćin događaja. Nas je na događaju prva dama Srbije predstavila upravo kako dolikuje i njen modni odabir će mnogima služiti kao inspiracija.

Naime, haljina u kojoj se Tamara Vučić pojavila ostavila je snažan utisak na sve prisutne, a svima nam je jasno i zašto. Za ovu nesvakidašnju, upečatljivu kreaciju zaslužan je dizajner Stefan Đoković i bila je pun pogodak za ovu priliku!


Mada, sa ovim vrlo interesantnim detaljima na ramenima, a i odličnoj kombinaciji boja, moramo priznati da može da se nosi u skoro svakoj prilici - i na poslovnu večeru, događaj poput ovog u Parizu, ali i na venčanje ili za doček Nove godine.

Interesantan spoj materijala kao i kombinacija plavo - bele boje savršeno je pristajala našoj prvoj dami kojoj retko ko može stati na crtu kada su modni odabiri u pitanju. Uvek je usklađena sa prilikom i funkcijom koju obavlja, a ova kraljevsko plava boja posebnu magiju pravi uz njenu smeđu kosu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR