Glas Javnosti

Evo predloga kako da vam i jeftiniji kupaći kostim izgleda otmenije

Moda
Autor: Glas Javnosti

Leto je stiglo a sa njim i želja za sunčanjem i kupanjem. I na plaži je lepo biti zadovoljan sopstvenim izgledom. To ne znači da morate slepo pratiti modu ili kupiti basnoslovne kupaće kostime. Vaš autfit za plažu možete „podići“ i detaljima. Važno je da živimo u vremenu u kome možemo nositi kupaći kostim kakav hoćemo.

Kako da vaš izgled u kupaćem kostimu bude još bolji?

Ne zaboravite na higijenu

Nokti ne moraju biti nužno stručno pedikirani, ali bi bilo poželjno da budu uredni. Ne moraju biti ni nalakirani ali je lepše ako ih namažete bar providnim lakom. Obratite pažnju i na depilaciju – neka ne bude polovična.

 

Modni dodaci

Frizura može biti ukrašena nekom lepom šnalom, naročito ako nosite punđu. Papuče ili japanke za plažu bi trebalo da u koloru budu u skladu sa kupaćim kostimom. Ne morati nositi najbolje i najskuplje naočare koje posedujete jer je veća verovatnoća da se na plaži oštete, ali svakako i „drugu varijantu“ uskladite sa oblikom vašeg lica i celokupnim izgledom.

Foto: Pixabay

 

Kad kupaći „pomaže“

Kao što smo već naveli, kupaći kostim ne mora da bude iz najskupljeg cenovnog ranga, ali obratite pažnju kakvu podršku pruža vašim grudima i kakav oblik ima (da li se slaže sa vašom figurom). Takođe, nosite samo one kupaće kostime koji imaju duple porube i kvalitetniji drugi sloj tkanine.

 

Šortsevi

Uz kupaći možete nositi šortseve, naročito lepo izgledaju oni od teksasa čiji krajevi nisu ukrojeni već iz njih vire rese. Preporučujemo crnu boju teksasa jer najviše „podiže“ kombinaciju i izgleda više šik.

 

 Foto: Pixabay

Haljine za plažu

Ne morate imati sarong ili pareo preko kupaćeg. Umesto njih, možete obući dugačku (najbolje belu) raskopčanu košulju i izgledati drugačije i veoma otmeno. Sarong-kimono može biti providan i tako je najviše šik a posebno je lepo ako je dugačak do članaka.

 

Nakit

Ako želite da i na plaži izgledate poš, preporučujemo zlatni nakit, naročito ogrlice i minijaturne minđuše.

Foto: Pixabay

 

Marame

Mogu da posluže kao dodatak vašoj torbi za plažu, vezane za ručke ili ih možete vezati oko glave u „pirat“ stilu. Sa velikim naočarima i puštenom kosom u kombinaciji će izgledati fenomenalno.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR