Glas Javnosti

Evo koje frizure MUŠKARCI ne vole da vide na ženama, a otkrili su i ZAŠTO!

Moda
Autor: Glas javnosti

Većina žena favorizuje jednu određenu frizuru kojoj je obično verna godinama, a muškarci su otkrili koje frizure ne vole da vide na ženama.

U anketi jednog portala koji se bavi lepotom, muškarci su odgovarali na pitanja o ženskim frizurama, odnosno otkrili su koje frizure uopšte ne vole.

1. Takozvani "Undone-look"
Žene vole tu razbarušenu frizuru – jer je nije komplikovana, malo se protrese kosa, stavi se eventualno malo suvog šampona i evo nam frizure koja izgleda kao da smo upravo izišle iz kreveta. Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje, dobila je mršavu trojku u kategoriji seksepila.

2. Pletenica
Pletenica je strogo i čvrsto povezana kosa koja crte lica stavlja u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom.

3. Punđa
Kao i pletenica, ni punđa ne spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđa izgleda preozbiljno, objasnili su momci.

  4. Simpatični "Half Bun"
Ova jednostavna frizura zapravo je kovanica od reči "Half" (pola) i "Bun" (punđa). Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Posebno mlađe žene vole ovu frizuru koja može da se napravi za nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije. "Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to ide", glasilo je objašnjenje ispitanika.

5.Čuveni "Pixie-cut"
Možda je problem u tome da se muškarci boje da im je žena s kratkom kosom konkurencija, pa je zato pixie-cut završio na samom dnu lestvice. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR