Glas Javnosti

Elegancija i jednostavnost

Moda
Autor: Glas javnosti

Dobro je poznato da je elegancija svojstvena, takoreći urođena nekim ženama. Modne ikone kakve su bile Merilin Monro ili princeza Dajana, trajno su obeležile svet mode. Postale su simbol elegancije, jednostavnosti i ležernosti. Po uzoru na njih, i danas mnoge žene rado nose odevne kombinacije koje su one volele i rado ih nosile.

Izbor jednostavnih odevnih kombinacija uvek je dobar. One su vanvremenske, u njima odajete ležernost, spontanost, prirodno držanje. Previše napadne boje ili smele kombinacije koje odaju previše, nisu idealne.

Lepota leži u jednostavnosti, u klasičnim i proverenim stilovima. Ono što je uvek u modi, a svaka žena ima u svom ormanu, jesu suknje sa visokim strukom, crna haljina, džemperi, klasična, bela košulja, kožna jakna. Crna haljina postaje provereno dobar izbor za sve prilike - večernji izlazak, odlazak na posao ili kupovinu. To i ne čudi kada se zna da je crna boja postala drugo ime za eleganciju i stil.

Nećete mnogo pogrešiti ako u svoj stil odevanja unesete i neku novinu. Na primer, neki retro predmet može razbiti monotoniju, uneti svežinu. Takođe, aksesoari koji ističu ili naglašavaju neki deo tela ili boju vaših očiju: marama ili ešarpa, broš, bedž, torbica ili kaiš. 

Bilo kako bilo, elegancija je uvek u modi, a lepota u jednostavnosti izbora detalja. Za koju god kombinaciju da se odlučite, važno je da se u njoj osećate dobro, da odišete šarmom i samopouzdanjem. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR