Glas Javnosti

DA LI STE REALNI, ZA POCEPANE PATIKE 210.000 DINARA? Poznati brend lansirao obuću koja izgleda kao da je iz KONTEJNERA! (FOTO+VIDEO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Sprdaju siromašne!

Modna kuća je naglasila i kako je reč o svevremenskoj kežual obući, a iznošene patike koje koštaju oko 210.000 su ograničena kolekcija. U prodaju će ih izaći oko 100 komada, piše Kurir.

Luksuzna modna kuća izbacila je novu seriju patika pod imenom Paris Sneakers. Patike izgledaju iznošeno, prljavo i raspareno, a za njih morate izdvojiti i do 210.000 dinara, u zavisnosti od modela.

Ove patike zaprepastile su mnogo ljudi na društvenim mrežama, a neki takav modni akcesoar smatraju smešnom i bizarnom.

Iznošene patike fotografisao je Leopold Dučemin, a na stranicama modnog brenda stoji kako njihov dizajn "interpretira atleticizam iz sredine prošlog veka".

Patike mogu da se naruče sada, a stižu u junu, kada kreću isporuke.
U prodaju će biti pušteno oko 100 komada.
Ako niste ljubitelj totalno "uništenih" patika, moći ćete uzeti nešto manje "iznošene i prljave" koje se prodaju na njihovoj veb stranici za 55.000 do 80.000 dinara.

U saopštenju za javnost stoji kako su "Paris Sneakers" napravljene da se nose celog života".Na Tviteru i ostalim društvenim mrežama ove patike su podstakle mnoge rasprave. Većinom su dobile negativne komentare.Mnogi tvrde kako su to najgore patike koje su do sada videli, dok su se neki našalili kako napokon mogu biti kul sa svojim starim i iznošenim patikama, piše CNN.

Osim komentara koji su ismejavali Paris Sneakers, nekoliko je njih ukazalo na to da se visoka moda često približava "modi siromaštva" i da se ovaj potez modnog brenda može tumačiti kao vređanje siromašnih.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR