Glas Javnosti

Cipele su malo tesne, evo par jednostavih načina za rešavanje ovog problema

Moda
Autor: Glas javnosti

Niste mogli da odolite tim cipelama i ako su vam “malo” tesne ipak ste ih kupili. Ali imamo par genijalnih rešenja za vaš problem.

Iako su bile malo tesne kupili ste ih, očekujući da će se već kroz drugonošenje prilagoditi vašem stopalu. To se nije dogodilo, već su se pojavili žuljevi i teškoće pri hodu praćene bolom. Rešenje postoji, čak i za tesne cipele.

1. Uzmite krompir srednje veličine, ogulite ga i stavite u cipele da prenoći.

2. Pokvasite čarape, dobro ih ocedite, ubacite u cipele i ostavite. Dok se čarape budu sušile, obuća će se širiti i rastegnuti. 

3. Napunite kesu za zamrzivač vodom i stavite u tesnu cipelu, pa je potom 24 sata držite u zamrzivaču. U međuvremenu će od vode postati led, koji će omogućiti da dobijete cipelu po meri.

4. Napravite srazmeran rastvor od alkohola i vode, pa njime natrljajte cipele. Nakon toga ih obujte i nosite pola sata da se fino oblikuju prema stopalu.

5. Kožne cipele možete da proširite i fenom za kosu. Zagrejte kožu nekoliko minuta dok ne omekša. Zatim ih obujte na debele čarape i šetajte po kući, dok se koža na njima ne ohladi.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR