Glas Javnosti

BLEJK LAJVLI DIKTIRA MODNE TRENDOVE: Da li ste ikada videli žirafa print? (FOTO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Inovativnost na delu

Znate one žene koje su uvek besprekorno obučene? Blejk Lajvli svakako spada u tu skupinu. Mnoge modne ikone često "osuđujemo" kada zakorače u previše ekstravagantnu zonu i omaše autfit za određenu priliku, ali sa glumicom zlatnih uvojaka to nikada nije slučaj. Ona nekako uspeva da uvek donese nešto drugačije, a da ne prekorači liniju dobrog ukusa.


Da li je do njene vitke građe i zavidne visine, "skupocene" aure kojom zrači ili je prosto zaista u pitanju besprekoran osećaj za modu - nikada nećemo saznati.


Diva se pojavila na Nedelji mode u Njujorku
, na "Majkl Kors" reviji, noseći odevne komade sa žirafa printom. O, da, dobro ste čuli. Mini suknja, klasična majica, kaput i čizme ispod kolena, sve je bilo prožeto braon bojom.


Moramo zapaziti da je ovaj odabir savršen za plavuše, još kada se na to doda šminka u kafa nijansama, kao što je to Blejk učinila, celokupan izgled prosto deluje osvežavajuće, mladoliko i šik. Možda treba naglasiti da ovakav print, popuz zebrinog, ima tendenciju da "širi", te ukoliko ste nesigurni na tom polju - izbegavajte ga.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR