Glas Javnosti

UŽASNO IZGLEDA! Pokazala kako nakon 13 godina izgledaju implantati iz grudi (VIDEO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Nakon što je 13 godina uživala u bujnom poprsju, jedna žena odlučila je da iz grudi izvadi implantate, a šokirana njihovim izgledom pokazala ih je na društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Počela je da se razbolijeva od implantata, a kad ih je izvadila, brzo je shvatila zašto. 

Bani Deford u novembru 2020. odlučila je da izvadi implantante punjene fiziološkim rastvorom koji su joj 13 godina bili ispod grudnih mišića, a za tu odluku kaže da je „najbolja koju je u životu donela“.

– Imala sam implantate punih 13 godina, a u poslednje vreme počela sam da osećam razne simptome za koje nijedan lekar nije imao objašnjenje prenosi 24sedam.rs. Kad sam videla kako izgledaju implantati koji su mi bili u grudima, pomislila sam kako nije čudno da se žene zbog njih razboljevaju. Pogledajte taj kalup.
Odvratno! – rekla je u videu na TikToku. Naime, u njima se vide komadići koji plutaju „zarobljeni“ u fiziološkom, a pritom su implantanti i požuteli.
– Vađenje je bilo najbolja odluka koju sam ikad donela: nestali su mi svi simptomi osim anksioznosti. Takođe, imam i više samopouzdanja sa svojim prirodnim grudima – rekla je Bani, a ženama koje su imale slične operacije poručila je, ako sumnjaju da im implantati uzrokuju neko stanje ili bolest, da se obavezno obrate svom lekaru.

– Ne moramo baš toliko patiti u potrazi za savršenstvom! – zaključila je.

Njen video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnoge žene su komentarisale kako su sada sigurne da nikad neće na operaciju povećanja grudi.

– Više ne želim veće grudi! – napisala je jedna korisnica, a druga dodala: – Tako sam ih htela, ali ipak ne! Hvala vam što ste bili iskreni i nama koji se nećkamo pokazali šta se može dogoditi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR