Glas Javnosti

Znakovi zbog kojh bi trebalo da shvatite da gubite vreme sa muškarcem

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Kroz koje situacije možete shvatiti da gubite vreme tako što izmišljate razloge zašto je neki muškarac nešto uradio ili ne umesto da se prvi okrenete (lažna nada je čisto gubljenje vremena)?

Neki muškarac je izgledao zainteresovano za vas pa je odjednom, bez objašnjenja, promenio mišljenje? Nije se javljao neko vreme? Pa se opet javio sa porukom “pošalji mi neku sliku”?

Kada je vreme da shvatite da, jednostavno, nije zainteresovan na pravi način i da gubite vreme?

Muškarac koji je zaista zainteresovan za vas neće uraditi ništa slično. Neće prekidati interesovanje i biće mu značajno da zna kako ste, da vas upozna više.

Otkazivanje sastanka u poslednjem trenutku

Dogovorili ste se u još u nedelju za ponedeljak i on vam u ponedeljak javlja da ipak ne može da se vidi sa vama? Ne ulazite u analize da li se nekoga plaši, da li je rekao istinu ili da li će vam zakazati sutra. Onaj ko želi da vas vidi stvoriće situaciju za to. Najvažnije je da ne pomislite da ste vi odgovorni za njegovo otkazivanje – niste.

Foto:Unsplash

On i dalje komunicira sa drugim devojkama na društvenim mrežama

Ukoliko nisu u pitanju dugogodišnje prijateljice (ali i za njih postoji određeno razumno vreme i mesto), muškarac koji je pored vas (ili to radi vama iza leđa, manje je bitno kako) a dopisuje se sa mnogo drugih devojaka pokazuje da vas ne poštuje.

Rekao je da su mu potrebni prostor i vreme

Naravno da je pogrešno (čak i bolesno) da partneri budu stalno zajedno i naravno da je svakome potrebno sopstveno vreme za interesovanja, posao, ciljeve. Ali, ako neki muškarac predloži odlaganje odnosa – neka vam bude jasno da vam nije posvećen.

Foto:: Unsplash

Ne želi da potroši novac na ženu

Ne kažemo da je potrebno da zahtevate “kule i gradove”, za žene može biti izuzetno bitno da zarađuju za sebe koliko im je potrebno. Ali, želja da se potroši novac na nekoga je ipak pokazatelj naklonosti. Pažnja može biti velika ili mala, ali je uvek bitna. Uzmite u obzir i poneku “sitnicu” – kao što je njegovo ponašanje prema hrani koju, na primer, zajednički delite.

Ako i počnete da zbog njegovog ponašanja razmišljate da li vas voli (najćešće je to nekonzistentnost u javljanju i pružanju pažnje) – vreme je da idete dalje.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR