Glas Javnosti

Znaci koji pokazuju da partneru više niste zanimljivi

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Razgovori o budućnosti više nisu toliko uzbudljivi, već su postali prava muka - vreme je da se zapitate ima li smisla ostati u takvoj vezi.

Da li je vaša veza na klimavim nogama? Ako imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije kao što je bilo ranije i to vas frustrira, najgore što možete da uradite je da sve gurnete pod tepih.

Da li planirate neke sastanke ili zajedničke vikende, ali smatrate da druga strana nema interesa da provodi vreme sa vama? Ako se ovo često dešava u poslednje vreme, vreme je za razgovor.


Ako ste uspeli da se nešto dogovorite, a dešava se da vaš partner otkaže dogovor u poslednjem trenutku, nešto ne štima. Najverovatnije je da su se prioriteti promenili.

Razgovori o budućnosti više nisu toliko uzbudljivi, već su postali prava muka. Nezainteresovanost i pokušaji promene teme jasan su znak da od te zajedničke budućnosti verovatno neće biti ništa.

Da li vašeg partnera zanima kako je prošao vaš dan i kako ste? Kada i da li ste stigli bezbedno nije nešto što brine vašeg partnera. Ovo su znaci da svom partneru više niste zanimljivi.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR