Glas Javnosti

ZNACI KOJI OTKRIVAJU DA LI VAS MUŠKARAC POŠTUJE : Stručnjaci otkrivaju šta je važno primetiti

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Znak poštovanja od strane muškarca nije samo da vam pridržava kaput ili otvara vrata – to su lepi maniri i samo mali deo slike. Njegov karakter otkrivaju njegove reči, postupci i suptilni gestovi.

On obraća pažnju na ono što kažete

Da, istina je. Postoje muškarci koji slušaju šta im partnerka govori. Verovali ili ne, postoje neki muškarci koji obraćaju pažnju na ono što kažete, cene vaše mišljenje i učestvuju u smislenim razgovorima.
Oni iskreno slušaju bez prekidanja i trude se da razumeju vašu perspektivu. Ako muškarac iskreno obraća pažnju na ono što govorite, on vas zaista poštuje.

On poštuje vaše vrednosti, uverenja i mišljenja

Ako muškarac poštuje vaše vrednosti, misli i uverenja, čak i kada se razlikuju od njegovih, to je znak stvarnog poštovanja.
On ne odbacuje vaše perspektive, već se umesto toga upušta u promišljene diskusije kako bi stekao uvid u vaše gledište.
Čovek koji ima poštovanje prema drugima zna da svako ima svoja jedinstvena iskustva i perspektive koje oblikuju njihova uverenja, i poštuje vaše pravo da se pridržavate svojih vrednosti bez nametanja sopstvenih sudova.


On vam veruje i iskren je prema vama

Još jedan važan aspekt svake zdrave veze je poverenje.
Ako vam muškarac potpuno veruje i uvek je iskren prema vama, znate da je on dobra i odana osoba.
Poverenje, naravno, ide u oba smera. Dakle, nema zapitkivanja i proveravanje gde ste, sa kim ste i zašto kasnite…

On je tu za vas

Dostupnost je nešto što uzimamo zdravo za gotovo ovih dana. Svi imamo svoje telefone stalno sa sobom i možemo da proverimo pozive, mejlove i obaveštenja u bilo koje vreme, danju ili noću.
Emocionalna podrška i dostupnost su potpuno različite stvari. Muškarac koji vas poštuje će biti emocionalno dostupan za vas – saslušaće vas, saosećaće se sa vašim brigama i ponudiće podršku.

On slavi vaša dostignuća

Čovek koji vas zaista poštuje neće samo prepoznati, već će i proslaviti vaša dostignuća, bez obzira na to koliko su velika ili mala.
On razume da vaši uspesi nisu pretnja, već razlog za slavlje i biće ponosan na vaše postupke, pobede i dostignuća i ohrabriće vas da ostvarite svoj puni potencijal.

Glas javnosti/M01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR