Glas Javnosti
posta

Žene lude za ovim pozama u seks, užitak im je na maksimumu

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Da li ste razmišljali o tome koje su to poze u kojima žene uživaju ili u kojima im je najlakše da dožive orgazam?

Postoji mnogo poza, ali samo neke prijaju lepšem polu.

Žene su uvek spremne da ugode muškarcu, ali retko traže svoje omiljene poze.

Otkrivamo kojih 5 sjajnih poza su omiljene kod lepšeg pola.

Misionarska poza:

Bez sumnje, muškarac- na- ženi je najčešća poza među parovima. Dosadno je, ali seks najčešće počinje ovom pozom, i žene je i dalje vole. U ovoj pozi postaju mnogo intimnije sa partnerom zbog kontakta očima. 

Žene vole kada su od gore:

Ovo je stvar koja uzbudi i žene i muškarca, i vrlo verovatno najseksi poza. Ponekad žene vole da dominiraju muškarcima tokom seksa. U ovoj pozi, žene mogu da se pomeraju napred-nazad i stimulišu svoju G-tačku radi velikog orgazma. Možete da pokušate i obrnutu pozu, tj. kada je žena i dalje od gore, ali je okrenuta leđima.

Postanite još intimniji u pozi gde ležite jedno pored drugog:

Kada ležite jedno pored drugog i muškarac je iza, definitivno je jedna od najudobnijih poza i ume veoma dugo da traje. Budite još bezobrazniji uz neki dirty talk dok možete. 

Doggy (otpozadi):

Žene definitivno obožavaju ovu pozu. Ovo je, vrlo verovatno, jedna od najboljih poza, i takođe, najuzbudljivija poza i za muškarce. Gledajte da pozu “izvedete” uz dosta intime i zadovoljstva.

Vrela stojeća poza:

Ponekad žene žele da iskoče iz kreveta i nastave da se “igraju” u stojećem položaju. U ovom stilu, ona sedi na površini a on prodire u nju od napred što je dublje moguće i, vrlo verovatno, pogađa G-tačku. Isprobajte ovu pozu u kuhinji ili na površini stola, prenosi Wannabe.magazine.com.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR