Glas Javnosti

ŽENAMA SU NAJPRIVLAČNIJI MUŠKARCI SA PSIMA: Momci, ako nemate PSA, evo zašto treba da ga nabavite!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ispitraživanja su pokazala da 60% žena misli da su muškarci sa psima mnogo privlačniji od ostalih pripadnika jačeg pola.

Iako većina od nas podjednako voli i pse i mačke, moramo da se zapitamo, da li je bolje imati psa ili mačku kao kućnog ljubimca. Ako se samo fokusiramo se samo na ono šta se devojkama sviđa, onda dolazimo do zaključka da su psi ultimativni kućni ljubimci.

Ankete koje su sprovedene u Britaniji su imale za cilj da otkriju, da li žene više vole muškarce sa psima ili muškarce sa mačkama i rezultati su bili više nego očigledni. Žene u visokom procentu više vole muškarce sa psima, čak 63% 63% , dok su mušakraci koji ih nemaju u svom društvu manje privlačni. Samo 18% ispitanih žena reklo da im se muškarci sa mačkama sviđaju.

Žene i devojke su dodale da su muškarci koji imaju pse obično dobroćudni, zanimljivi i puni ljubavi i da je to sve što žene  traže u muškarcima. Svakako, činjenica da muškarac ima psa znači da će žene imati dodatno društvo i da će imati čupavu zanimaciju koja nikada neće dosaditi.

Tek 19% žena je reklo da ne vole muškarce sa kućnim ljubimcima i da preferiraju kada oni nisu u društvu čupavih životinja, što ipak znači da postoje žene koje nisu neki veliki ljubitelji životinja ili su na njih alergične. One su rekle da muškarci koji imaju životinje obično više pažnje posvećuju tim životinjama nego njima i da to njima smeta, jer one žele da budu glavni fokus u muškarčevom životu.

Dakle, ova zanimljiva anketa je pokazala da psi definitivo jesu najbolji prijatelj čoveka, jer pored društva i dobre zabave pružaju i dobar način da smuvate bilo koju pripadnicu lepšeg pola.

Zato, muškarci, trk po psa!

 

(Glas javnosti/Muški magazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR