Glas Javnosti

Zašto muškarci vole loše devojke

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Vi nikada niste kod nje na prvom mestu. Uvek su tu njeni prijatelji, njene obaveze

Priznaje da vas ne voli, tj. nikada vam nije ni rekla niti pokazala da vas voli, imala je bolje ljubavnike od vas, ali vi prelazite preko svega toga jer ste ludo zaljubljeni u nju.

Želeli biste da je promenite, ali ne znate kako, niti znate da li bi vam se tada (ako se uopšte promeni) svidela? Ona je loša po vas, po vaše društvo i sveopšte emocionalno stanje, ali vi ne možete bez nje. Zna šta hoće i dala vam je do znanja da u nekim njenim budućim planovima vas jednostavno nema. A vi – i dalje ste pored nje.

Prihvatili ste takvu situaciju, tj. vašu novu devojku, kao izazov koji stoji pred vama i čeka na vaš pokret. Barem ste tako mislili u početku. Više je ni ne shvatate, ne znate ni šta će sledeće uraditi i pomalo vas je nje i strah jer je nepredvidljiva. Ponekad vas povredi, uvredi i naljuti, i to ne skriveno, već sasvim otvoreno vas napadne, a vi – kao da želite još.

Odlična je u krevetu, kad je vidite, ne možete da se suzdržite a da je ne zagrlite i izljubite, a ona vas dočeka sa poluhladnim osmehom i vrelim pogledom. Ne znate da li smete da je zagrlite, i to vas drži. Ali da li ona ispunjava sve vaše potrebe? Koliko još možete da budete u stanju napetosti i iščekivanja nepoznatih stvari i događaja?

U svakom trenutku osećate da je ona u stanju da vas ostavi, jer su ona i njene potrebe njoj na prvom mestu, a vi ste tu negde na nekom trećem-četvrtom – posle prijatelja i kućnih ljubimaca. Njene postupke opravdavate misleći da je možda neko nekada nju jako povredio i da je ovakvo njeno ponašanje u stvari njen odbrambeni mehanizam. Ali, jeste li čuli za neke slučajeve sa njenim bivšim(a)?


Okrenite karte, promenite uloge. Gde je vaše samopouzdanje? Zašto samo kaskate za njom i čekate da ona bude raspoložena za vas? Dve stvari se mogu desiti ako se promenite. Ili će biti zaintrigirana naglom promenom u vašem ponašanju i početi da vas juri, ili će vas momentalno ostaviti. i njene potrebeTreba imati hrabrosti, okrenuti list i početi drugačije. Dok to ne uradite, ostaćete na mukama na kakvim ste (iako su za sada slatke).

Ako je ona sebična, možete i vi da joj pokažete kako to izgleda i verovatno će se sama iznenaditi ako počnete da mislite samo na sebe. To ne znači da će vas zbog toga ostaviti, možda će joj takva samo još više odgovarati, a ni to vam ne treba. Ostavite je ili patite što ona ne juri za vama kao vi za ljom. Možete se samo prilagoditi a retko se takva osoba može promeniti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR