Glas Javnosti

ZAŠTO MUŠKARCI IMAJU JUTARNJE E*EKCIJU? Evo šta znači uzbuđenje u rane sate

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Evo šta zapravo predstavlja jutarnje uzbuđenje kod muškaraca.

Većina muškaraca se ujutru budi sa jutarnjom e*ekcijom i to nije ništa neobično. Postoji valjan razlog zašto se to dešava, a nisu "mokri" snovi. Ta više, jutarnje buđenej vašeg "ponosa" može da bude i odlika dobrog zdravlja.


Kejt Mojl, stručnjak za intimne odnose i veze rekla je da postoje uobičajeni mitovi u koje ljudi veruju kada je reč o jutarnjom e*ekciju. Kejt je za The Sun rekla da, ako se muškarac probudi sa jutarnjom e*ekcijom, to ne znači da ste uvek u naletu strasti. U stvari, sasvim je normalno da muškarac počinje svoj dan izgledajući malo uzbuđeno. U stvari, to bi čak moglo značiti da je dobrog zdravlja. 


"Noćna tumescencija polnog organa ne znači da se muškarac probudio uzbuđen ili da je samo imao e*otski san (mada to ponekad može biti slučaj). To je zapravo znak zdrave cirkulacije i aktivnosti nervnog sistema", objasnila je Kejt i dodala da tokom spavanja pripadnici jačeg pola mogu da dožive između tri i pet e*ekcija, ali poslednja je uvek najuočljivija. Kejt je rekla da muškarci treba da brinu samo ako to iznenada prestane da se dešava.


"Ako ove jutarnje e*ekcije iznenada prestanu, to može da bude pokazatelj osnovnog zdravstvenog stanja. I vredi porazgovarati sa svojim lekarom", rekla je za kraj.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR