Glas Javnosti

ZABORAVLJENI FILM BRUSA VILISA I MONIKE BELUČI NA NETFLIKSU: Fanovi oduševljeni (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mnogi su ga nazvali remek-delom

Na Netfliksu sada može da se pogleda zaboravljeni film iz 2003. godine a u kojem igraju dve velike zvezde - Brus Vilis i Monika Beluči.


Fanovi su ovaj film proglasili remek-delom.

Iako je Brus Vilis široj javnosti najviše prepoznatljiv po serijalu filmova "Umri muški" ili "Armagedon", postoji jedan manje poznati film iz njegove karijere koji je hvaljen kao jedan od njegovih najboljih ostvarenja.


"Suze boga sunca"

Reč je o filmu "Suze boga sunca" (Tears of the Sun). U filmu sve se dešava u Nigeriji, a Brus glumi zapovednika američke mornarice u vreme političke krize u toj zemlji.

Njegov zadatak je da spase  doktorku Lenu Hendriks koju igra Monika Beluči, državljanku SAD-a, koja se tamo nalazi u misiji za pomoć lokalnom stanovništvu.


Slušati naređenje ili savest?

Ona odbija napustiti izbeglice za koje se brine, pa Vllis mora birati između slušanja naređenja i slušanja svoje savesti.

Film na Rotten Tomatoesu ima ocenu kritičara od 34 posto, ali je jako popularan među publikom.


"Proširena verzija se itekako isplati pogledati", "Najbolji film koji je Brus Vilis snimio, uz Armagedon", "Obožavam ovaj film. Plakao sam kad sam ga prvi put pogledao", "Pravi ljubitelj filma ne sme propustiti ovo remek-delo", samo su neki od komentara oduševljenih gledalaca Netfliksa.


Glas javnosti/D03S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR