Glas Javnosti

UHAPŠEN MANIJAK KOJI JE MASTURBIRAO U PRODAVNICI: Policija pronašla jeziv snimak (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Muškarac iz SAD optužen je za pokušaj seksualnog napada na dete i ejakuliranje na hranu dok je radio u prodavnici voća i povrća!

Stiven Masalta (32) uhapšen je nakon što je navodno viđen kako masturbira na radnom mestu pred kolegama. Policija je tokom istrage pretražila njegovu kuću i otkrila snimak na kome se navodno vidi da je masturbirao i ejakulirao na sveže namirnice koje nisu bile zapakovane dok je bio zaposlen u prodavnici u Fort Kolinsu u Кoloradu.


- Imamo još mnogo video snimaka koje treba da pogledamo, ali prema snimcima koje smo već videli, postoji više žrtava i imamo više optužbi za krivična dela - rekao je šef lokalne policije Džef Svoboda.

Masalta je bio zaposlen u prodavnici namirnica između decembra 2023. i februara 2024. godine.


Policija je saopštila da vlasnik prodavnice sarađuje sa istražiteljima i predviđa da bi moglo doći do dodatnih žrtava i optužbi.

Masalta je optužen po 14 tačaka za nedolično izlaganje i dve tačke za pokušaj nepristojnog izlaganja odnosno četiri tačke za nezakonit seksualni kontakt i 16 tačaka za seksualni napad na dete.


Monstrum je uhapšen u februaru i nalazi se u pritvoru.

- Drska krivična dela su duboko zabrinjavajuća i za zajednicu i za policiju Fort Кolinsa. Zahvalan sam na predanom radu koji su naši timovi uradili da identifikuju i uhapse osumnjičenog - rekao je pomoćnik šefa policije Adam Mekembridž.


Muškarac poreklom iz Avganistana, podsetimo, zaustavio je nedavno železnički saobraćaj kad je nadomak nemačkog grada Kasela legao na prugu i počeo da se samozadovoljava!


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR