Glas Javnosti

Svadbeni glamur košta: Cena proslave ljubavi u Srbiji dostiže visine

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Cena venčanja pred matičarem varira - u opštini može biti oko 300 dinara, dok izlazak matičara na teren može koštati do 13.000 dinara.

Organizacija svadbe u Srbiji postala je pravi finansijski izazov za mnoge parove. Troškovi variraju u zavisnosti od lokacije, broja gostiju, izbora restorana, muzike, venčanice i odela, kao i mnogih drugih faktora koji doprinose ukupnom doživljaju.
Cena po gostu u restoranima može ići od 25 do 100 evra, dok se za muziku izdvaja između 1.000 i 2.000 evra, a za poznate estradne umetnike i više.
Venčanice se mogu iznajmljivati po cenama od 200 do 600 evra, dok šminka za mladu može koštati do 150 evra. Cena venčanja pred matičarem varira - u opštini može biti oko 300 dinara, dok izlazak matičara na teren može koštati do 13.000 dinara.


Posebnu pažnju treba obratiti i na dodatne troškove kao što su burme, koje mogu koštati od 500 do 4.000 evra, dekoracija, fotograf i snimatelj, čije usluge mogu iznositi i do 2.500 evra. 
Sve ovo pokazuje da troškovi mogu lako premašiti inicijalni budžet, posebno kada se uzmu u obzir i "sitnice" poput pozivnica, kićenja svatova i poklona za goste, što dodatno uvećava ukupan iznos potreban za organizaciju svadbe.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR