Glas Javnosti

TRI PROVERENA ZNAKA DA JE VAŠA VEZA OSUĐENA NA PROPAST: Ove signale nikako ne možete da IGNORIŠETE

Ljubav
Autor: Glas javnosti / objektiv

Vreme je da se sučite sa istinom

U početku je vaša veza bila tako sjajna, uživali ste da provodite vreme zajedno, ali sada su se stvari promenile… Možda se pitate da li je gotovo ili se premišljate se da li da napravite pauzu ili ne? Iako je strašno razmišljati o kraju veze, važno je znati i kada treba da se prestane sa forsiranjem odnosa ako on ne nefunkcioniše. Ostati sa nekim sa kim više niste zadovoljni na kraju donosi više štete nego koristi, posebno kada su prisutni znaci ponašanja koje nije zdravo.

Iako sve veze imaju svoje uspone i padove, postoje trenuci kada je odustajanje od njih najbolje rešenje. Zaista ne postoji formula ili nauka za savršenu vezu, ali ako prepoznate sebe u bilo kojoj od ovih situacija, realnost bi mogla da bude da vaša veza treba da se završi – zbog razuma svih uključenih strana.

Radije ne biste provodili vreme sa svojim partnerom

Zdravo je imati društveni život van vaše veze. Ali kada počnete da se osećate kao da biste radije radili bilo šta osim da se družite sa svojim partnerom, vreme je da odlučite da li ste i dalje zainteresovani da ostanete sa ovom osobom. Vaš instinkt da izbegavate partnera može biti posledica nezdrave situacije, i ako jeste, najverovatnije je vreme da prekinete vezu.Odnos toplo – hladno

Kada je vaš partner jedan sekund topao i voli, a sledećeg vas ignoriše, osećate se kao da ste list na vetru, prepušteni sebi. Ova vrsta “napred-nazad” dinamike odnosa može da učini da se osećate nesigurno, zbunjeno ili frustrirano. To je oblik vršenja emocionalne i fizičke kontrole nad partnerom koji može da učini da se druga osoba oseća nemoćno ili ludo. Biti u vezi sa nekim bi trebalo da učini da se osećate sigurno i voljeno. Ako to ne učinite, vreme je da pakujete kofere.Neko od vas vara, i ne samo u krevetu

Varanje se obično definiše kao seksualni čin. Ali postoje mnoge druge vrste varanja koje mogu biti štetne za vezu. Postoji emocionalno, sajber ili tekstualno varanje. Bilo koja od ovih vrsta neprekidnog varanja je neprihvatljiva. Ako doživite ili praktikujete bilo koju od ovih izdaja, to je definitivan razlog za raskid sa vašim partnerom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR