Glas Javnosti

TAJNE KOJE MUŠKARCI NEĆE NIKADA REĆI: Ne brinite, nisu u pitanju PREVIŠE OZBILJNE STVARI

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Mnogi parovi se trude da imaju iskren i otvoren odnos.

Konstantnim razgovorom o svemu, doprinose tome da ređe dolazi do nesuglasica i skrivanja istine. Međutim, ma koliko vodili otvorene razgovore, muškarci, određene stvari, ipak neće želeti da priznaju, niti će ih prvi reći, pišu 24 sedam.

Nisu to previše ozbiljne stvari, ali oni će ih jednostavno prećutati.Volim da gledamo druge žene

Dobro, znamo i to. Činjenica je da muškarci vole da pogledaju zgodnu ženu i okrenu se za njom. To je urođena reakcija, potpuno van kontrole, i što je još važnije - sasvim je nebitna. Nemojte to uzimati k srcu. Svaki normalan muškarac ima potrebu da gleda druge žene, a sve dok je samo to u pitanju, zaista nema razloga za brigu. Uostalom, i mi žene volimo da pogledamo zgodnog muškarca.

Unsplash/Kenny Eliason

Super je što izlaziš sa drugaricama

Da, znaju muškarci da je OK kada njihova devojka izlazi sa prijateljicama, ali ne sviđa im se to u suštini. Vole oni da provode vreme sami - izađu sa muškim društvom, igraju igrice na kompjuteru. Ali, više bi voleli da ste kod mame nego što ste sa prijateljicama u provodu. Ipak, mala odsutnost je dobra. Više ćete se voleti.Primećujem kada te drugi muškarci gledaju

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju i sve vide. To u muškarcima izaziva osećaj koji je između ponosa i ljubomore.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR