Glas Javnosti

Stručnjci otkili da li je OPASNO DA IMATE SVAKI DAN POLNE ODNOSE: Kažu da čim se jedna stvar desi, onda ste u VELIKOM PROBLEMU!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Osećate se uzbuđeno svaki dan, a da li su svakodnevni polni odnosi uobičajena stvar i da li to može biti loše na bilo koji način?

Stručnjaci za polne odnose otkrili su za PureWOW kako svakodnevni odnosi utiču na zdravlje. Generalno, sasvim je u redu svaki dan upražnjavati odnose. Zapravo, Kim Anami, holistička instruktorka za se*sualne odnose veruje da veća količina polnog odnosa može biti jedan od najdubljih alata za lični rast.

Šta je to prava vrsta se*sa?

"Ako je svakodnevni odnos prijatan i ne uzrokuje nikakvu fizičku neprijatnost, potpuno je u redu", kaže Laki Sekhon, stručnjak za plodnost i ginekolog iz Njujorka. Da bi bio zdrav, mora biti sporazuman, što znači da su obe strane voljne i sposobne da pristanu na se*s.

printscreen

foto: printscreen

Da li je u redu imati svaki dan odnose?

"To je ono što je važno u vezi. Ako oba partnera žele da imaju odnose svaki dan, to je odlična vest. Ali ako oba partnera žele da imaju odnose jednom mesečno i to je u redu, sve dok je to ono što oba partnera žele", kaže stručnjak. Drugim rečima, nema "normalnog".

Ne postoji određena učestalost ili količina odnosa koja se smatra normalnom. Međutim, kada je neko obuzet mislima o se*su do tačke kada to narušava druge aspekte njihovog života, to bi se smatralo patološkim ili abnormalnim.

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR