Glas Javnosti

STRUČNJACI OTKRIVAJU KAKO DA MUŠKARCI ODLEPE ZA VAMA : Ova tri trika sigurno pale!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ove devojke nisu modeli ali ni jedne od najlepših na svetu ali poseduju magiju zahvaljujući kojoj se muškarci momentalno zaljubljuju u njih. Nije sve u fizičkom izgledu, postoje mali trikovi kojima se služe promišljene žene a gotovo uvek su delotvorni.

1. One dozvoljavaju muškarcu da ih osvoji.

One ne trče za muškarcem. Žena koja zna kako da osvoji muškarca ne pokušava da ga uhvati. Ona nastavlja da živi kao da uopšte ne razmišlja o svojoj vezi sa njim.

Prepušta mu da odradi sav posao, da zove, planira sastanak, plaća kafu u kafiću. Ona to radi jer razume da se muškarac zaljubljuje kada daje.

Ona razume da muškarac treba da oseti da te čini srećnom. Ukoliko oseća da cenite ono što radi (kada prihvatate ono što nudi, kada mu dajete komplimente i zahvaljujete se), on će biti lud za vama!2. Strpljive su.

Jednom kada muškarac počne da se zaljubljuje u vas, lako je postati nestrpljiv. Želite da znate kada ćete imati drugi sastanak, kada će se ponovo javiti, kakvi su mu planovi.

Ali žena koja zna kako da natera muškarca da se zaljubi ostaje strpljiva. Ona dozvoljava da se veza odvija prirodno i postepeno jer želi da vidi kako on sve to rešava.

Razume da joj se prvo mora udvarati i dokazati joj da je vredan njene pažnje. I dozvoljava da se to dogodi, čak i ako ponekad zaista želi da ga nazove i pita šta se dešava između njih.

Ali ona zna da joj je strpljenje najbolji prijatelj, pa čeka da se on javi. I to joj pokazuje da li je dostojan da bude njen partner.

3. Pokazuju svoja osećanja.

Žena koja ume da natera muškarca da se zaljubi u nju, ne gubi vreme na svađe o tome kako on treba da se ophodi prema njoj. Ona jednostavno daje muškarcu do znanja šta joj se sviđa, a šta ne.

Za čoveka je važno da zna da li sve radi kako treba. Sve ostalo zavisi od kvaliteta čoveka. Zato podelite ono što osećate. Ako kaže ili uradi nešto zbog čega se osećate loše, obavestite ga i ukažite mu na to. Pristojan čovek će želeti da se više trudi.

Zato, ne jurite za muškarcem. Pustite ga da trči za vama. Budite strpljive. Dajte mu vremena da vas osvoji. I uvek mu dajte do znanja kako se osećate zbog njega.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR