Glas Javnosti

SINGAPURSKI POLJUBAC: Nova seksualna praksa za koju mnogi ne znaju, a pravi čudo!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Singapurskim poljupcem, veštinom koja, prema legendama, datira oko 3000 godina unazad, po kojoj je i dobio ime

Ono što se zna je da ova veština ima tantričko poreklo, čiji se prvi tragovi mogu videti dokumentovani u Kamasutri i takođe u azijskim zemljama kao što su Japan i Tajland.
 Ali u čemu se sastoji?
 Pa, jednostavno pravi snažne kontrakcije sa zidovima vagine dok muškarac penetrira u nju.


Kako pravilno izvesti "poljubac"

Kao što smo vam objasnili, "Singapurski poljubac" se sastoji od uzastopnog stezanja vagine dok je penis tamo. Ono što ovi tipovi pokreta proizvode je masaža za panis i osećaj usisavanja. Međutim, njegovo izvođenje takođe proizvodi više zadovoljstva kod žene.
Ovo nije teška praksa za izvođenje, ali da bi se uradila takva kakva jeste, žena mora imati jake vaginalne mišiće zvane pubococcygeus. Svi mišići se mogu vežbati, uključujući i mišiće naših genitalija. Za ovo morate da pribegnete Kegelovim vežbama.

Uradite to kako vam je najprijatnije. Međutim, preporučljivo je to učiniti sedeći. Zamislite da mokrite i sve što treba da uradite je da pokušate da zaustavite taj protok tečnosti. Stisnite, držite nekoliko sekundi i otpustite.

Preporučuje se 20 ponavljanja tri puta dnevno. Na isti način to mogu izvesti i muškarci. Ovo ne samo da pomaže u uživanju u krevetu, već i sprečava inkontinenciju u budućnosti.

Kada se ojača, počnite. Poza nije bitna, ali se preporučuje da muškarac bude na vrhu, kao u Misionaru, i da na trenutak ostane miran. Tamo žena počinje da steže vaginu kao da radi Kegelove vežbe.

Ovde mogu postojati varijacije. Dok se kontrahujete, možete da pravite pokrete karlicom, može doći do dubljeg i ponovljenog prodiranja. Zavisi od toga šta osećate sa svojim partnerom i kako komunicirate.

Jačanje ovih mišića, za oba pola, ne samo da pomaže u sprečavanju inkontinencije, već i olakšava proizvodnju orgazma i podmazivanje. Pored toga, utiče na vreme ejakulacije ili erektilne disfunkcije -preneo novosti.magazin.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR