Glas Javnosti

ŠEST POUČNIH POSLOVICA ZA SVAKU ŽENU: Oženjenom muškarcu se NE DAJE SRCE, jer tu sreće nema

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Skoro pa svaka žena zamišlja svog idealnog muškarca, kako će on izgledati, kada će ga sresti itd. Kada ga upoznaju spremne su odmah da razmišljaju o braku.

Često se postavlja pitanje, kako da žena zna da je pronašla pravog muškarca i da će on biti dobar muž i dobar otac? Da će pored njega biti ostvarena i ispunjena žena. Donosimo vam šest zanimljivih poslovica koje vam mogu biti jako korisne i poučne:
 
1. Nije sve što je lepo odmah i dobro: Žena koja je spremna za brak, zna da zaslužuje najbolje. Ona želi potporu, razumevanje i da nikad ne manjka komplimenata upućenih njoj. Morate znati da vas ljubav ponekad čini slepima i da previše ne trebate idealizovati muškarca. Prave zaključke ćete tek moći doneti vremenom. 

2. Ne smatraj svakog ko ti se smeši, svojim prijateljem: Ne mora da znači da onaj muškarac koji vas obasipa cvećem i poklonima, pogotovo na početku je pravi. Ponekad se ispostavi da je pre vaš izbor onaj muškarac za koji ste rekle "Ma nema šanse". 

3. Ne daj svoje srce oženjenom čovjeku, on će otići kući i zaboraviti: Ne voditi se onim "Što ne možete dobiti, to je privlačno". Znajte ceniti sebe i biti nekome prvi izbor.
Sa oženjenim čovekom teško možete postići ono što zaslužujete. 

4. Ko nije okusio gorčinu, neće razumeti slatko: Da bi znali okusiti mir, sreću i blagostanje, potrebno je da nas oblikuju oluje i šokovi. Kvalitetne promene najčešće tako dolaze. Možda nije sve idealno u vašem odnosu, ali kada je ljubav pokretač svega, tada ćete i uspeti. 

5. Medved ima 40 pesama, od kojih je 39 o kruškama: Nemojte slušati samo lepe i slatkorečive reči. One znaju da vas sputavaju u donošenju ispravnog zaključka. Budite slobodne i postavljajte pitanja, upoznajte muškarca pored vas, analizirajte njegove odgovore. Sve ono što je potrebno kako biste upoznale njegovu suštinu. 

6. Ljubi onoga koji te voli, pa makar on bio beznačajan. Ne voli onoga koji te ne voli, pa makar on bio i sultan.
Mudri ljudi kažu: " Žena je najslabija kada voli, a najjača kada je voljena".
Kada ste sa nekim ko vas zaista voli, tada ste spremni da upoznate šta je ljubav, menjate se, rastete zajedno. Kada samo jedna strana voli, tada osećate sve ono što ljubav nije.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR