Glas Javnosti

SE*S NA PRODUŽETKE : Ako niste čuli za se*s maraton, stručnjaci otkrivaju trikove

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Seks maraton zvuči kao nešto što se podrazumijeva i da vođenje ljubavi traje satima, istraživanje Univerziteta u Kvinslendu pokazuje da prosečan odnos traje sedam minuta, uz dodatnih 20 minuta predigre.

Odlaganje orgazma

Da, da, dobro ste pročitali. Većina ljudi, bilo muškaraca, bilo žena, nakon doživljenog vrhunca gubi interes za nastavljanjem seksa, a samim odlaganjem orgazma - produžujete i trajanje odnosa. A dodatna čar je i ta što su, nakon odlaganja, orgazmi intenzivniji i jači.

Različite lokacije

Ako niste previše spremni da eksperimentišete, najlakši način je da zajedno istražite svoju kuću. Kuhinja, kupatilo, fotelja, sve ovo može da učini seks dugotrajnijim i uzbudljivijim.


Pričajte prljavo

Neosporna je činjenica da prljavi razgovori mogu da uzbude kao ništa drugo. Razgovarajte s boljom polovinom o svojim fantazijama i ako je moguće, zajedno ostvarite neke od njih.

Jedite male obroke

Pitate se zašto govorimo o hrani ovde? Pa, energija je krucijalna kod bilo kog tipa maratona, pa tako i onog ljubavnog. Dakle, nemojte preskakati pauze za hranu. Lagani obroci poput sendviča s piletinom i salate od povrća, idealno će vam povećati energiju.

Razgovarajte o dobrim vremenima

Ne mora sve u seksu biti fizički i vulgarno. Ponekada je za buđenje prave strasti dovoljan i iskren razgovor. Podsetite se zajedno kako ste proveli vaš prvi zajednički dan, setite se prvog poljupca, prvog seksa. Najčešće upravo takva sećanja mogu da pojačaju libido kod obe strane i probude žudnju piše 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR