Glas Javnosti

SEKSUALNA PRIVLAČNOST dolazi iznutra: Volite SEBE i drugi će voleti VAS!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Tajna mnogih žena, i slavnih i onih običnih, koje ne mare za godine, a još uvek su poželjne i izgledaju bolje nego ikad, leži u tome što vole sebe baš zbog toga kakve jesu. Kao i vino, što starije to bolje, isto je i u njihovom slučaju.

Kada su u ranim dvadesetim godinama, žene gaze sve pred sobom. Odišu samopouzdanjem, uzimaju sve od života, uživaju u svim blagodetima koje im je priroda dala. Za 15-20 godina, odjednom, pretvaraju se u rezignirane žene, koje pokušavajući da sačuvaju lepotu, posećuju kozmetičke salone, uništavaju sebe plastičnim operacijama, iscrpljuju se rigoroznim dijetama... Čine nemoguće samo da bi izgledala opet mlado. Međutim, u tome je najveća greška! 

Tačno je da je briga o zdravoj ishrani, negovanju tela, vežbanju i uopšte zdravom životu, sastavni deo i potreba svake lepe žene. Ipak, mnoge žene u tome i preteruju, a neke se baš ni malo ne trude, a izgledaju odlično i sa 50, 60 godina... To je zbog toga što su spoznale sebe, svoje kvalitete i svoje mane, a najvažnije od svega – prihvatile su i zavolele sebe! U tome je suština.

Starost, izgled i karakter žene uopšte nisu bitni, jer seksualnost dolazi iznutra. Zapitajte se zašto se dešava da je zgodan muškarac sa ženom koja uopšte ne ispunjava današnje kriterijume lepote. Sigurno tajna leži u njenoj sposobnosti da zrači iznutra. I na kraju, ljudi vas doživljavaju onako kako vi doživljavate sebe. 

(Glas javnosti/Novosti Magazin)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR