Glas Javnosti

SEDAM TIHIH POZA! Idealne su KADA STE U GOSTIMA, a možete ih praktikovati i u svom domu!

Ljubav
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Seks pod tušem odličan je kada ste kod nekoga u gostima. Vrata kupatila mogu da se zaključaju, a zvuk vode pod tušem može da zakamuflira zvukove seksa.

1. Misionarska poza

Ovo je odlična, vrlo intimna poza koja ne stvara jake zvukove.

"Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj dopušta partnerima da budu licem u lice i imaju "vrući" kontakt očima. Osim toga, taj bliski kontakt i trljanje telima je sjajan način stimuliranja klitorisa" objasnila je Lisa Fin, seksualna edukatorka u Babelandu, firmi koja se bavi trgovinom seks igračkama.

2. Ažurirana poza 69

Poza 69 je svima dobro poznata, a njena modifikovana verzija razlikuje se samo po tome što oboje leže na boku (ne jedno na leđima, drugo iznad).

Partneri su jedno drugom glavama u međunožju i pružaju oralni seks. Ovaj položaj je, takođe, vrlo tih. I ne zaboravite da korisrtite i prste za dodatnu stimulaciju, prenosi Health.

3. Pod tušem

Seks pod tušem odličan je kada ste nekome u gostima. Vrata kupatila možete da zaključate, a zvuk seksa možete uvek zakamuflirati zvukom vode iz tuša.

"Pokušajte da dignete jednu nogu i stavite je na slavinu, biće vam prijatnije", rekla je seksološkinja Džes OReli.

4. Licem u jastuku

Ovo je mirnija verzija psećeg stila. Žena leži na stomaku, a partner pentrira od pozadi. Ako vam dođe da vrisnete od zadovoljstva, uhvatite jastuk i licem zaronite u njega.

5. Jahačka poza

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena raširenih nogu stoji iznad njega pa se spušta u čučanj i tako dolazi do penetracije.

Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti vrlo neugodno za koljena, a osim toga, žena ima odličnu kontrolu nad cijelom situacijom.

6. Sklupčana poza

Ova poza slična je tzv. kašiki. Oba partnera leže na boku licem okrenutim na istu stranu i imaju savijene noge u kolenima. On je iza nje i priljubljeni su jedno uz drugo. Stručnjakinja za seks Rejlčel Rajt savetuje ženama da podignu jednu nogu, kako bi lakše osetili penetraciju.

7. Poza konj za ljuljanje

U ovoj pozi muškarac sedne, prekrsti noge (u turski sed, kao da vežba jogu), rukama se iza sebe osloni na podlogu, a žena seda na njega raširenih nogu i obujmi ga njima. Ova poza je vrlo intenzivna i intimna u isto vreme. Osim toga, može biti vrlo tiha što je odlično ako vam, recimo, svekrva spava sa druge strane zida.SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR