Glas Javnosti

SAZNAO SAM DA MI JE ŽENA NA SAJTU ZA ODRASLE, ZAKAZAO SAM ODNOS! Servirao BRUTALNU OSVETU - došao u hotel i snimio sve

Ljubav
Autor: Glas javnosti/ mondo

Kada je saznao da njegova supruga ima profil na stranici za odrasle, odlučio je da napravi lažan profil i zakaže intimni odnos.

Danas svi dobro znaju šta je OnlyFans. Sinonim je "stranica za odrasle", doživela je veliku popularnost širom sveta, toliko da su se i brojne poznate dame usudile da zarađuju preko nje. Novac im donosi što provokativniji sadržaj koji plasiraju, a činjenica je da mnoge žene maestralno kriju da su se prepustile baš ovom načinu zarade.

Tako je jedan neimenovani muškarac saznao da njegova supruga ima profil na OnlyFans-u. Informaciju je dobio od prijatelja koji je naišao na njene fotografije, a muškarac je odlučio da napravi lažni profil i stupi u kontakt sa svojom ženom. Ipak, malo mu je falilo da shvati da se njegova izabranica i viđa sa klijentima. Odnosno, da se bavi klasičnom prostitucijom.

Javio joj se pod pseudonimom D Rock i dogovorio sastanak u jednom hotelu. Kada se u dogovoreno vreme pojavio na vratima apartmana, nije mogao da sakrije bes kada je video da njegova žena otvara vrata u donjem vešu. Ona je takođe bila šokirana, a onda je usledilo pravdanje: "Šta ti radiš ovde? Ma o čemu to pričaš? Ne sastajem se sa klijentima. Zaustavi se, mogu sve da objasnim. Došla sam ovde da plešem. Znaš, hipoteka...", pokušavala je kroz suze da objasni situaciju.

Ipak, muškarac je situaciju snimao mobilnim telefonom i istakao da mu "ni na kraj pameti nije da padne na patetičnu priču kako se prodavala zbog svoje porodice". Rekao joj je da pokupi sve stvari iz kuće, a kada je spomenula decu, odgovorio je: "Posle svega se pitam da li su to uopšte moja deca". Inače, par je u braku bio četiri godine.

Kako biste reagovali da saznate ovako nešto?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR