Glas Javnosti

Saznajte u koje laži i obmane ljubavnice najčešeće veruju

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Misle da je kontrola u njihov im rukama, ali...

Kada žena uhvati muža u prevari, postoje dve opcije - da mu oprosti ili da ga ostavi. I u jednom i drugom slučaju će "nagrditi" preljubnika, ali i ljubavnicu. O tome zašto neka žena pristaje da bude "druga" moglo bi da se polemiše "nadigačko i naširoko", ali šta se dešava u njenoj glavi, to samo ona zna.


Brojne studije su pokazale da su ove žene, takozvane ljubavnice, neretko su i same žrtve prevare. Veruju u neka lažna obećanje zbog koji pristaju da budu "žene iz senke". Ovo su najčešće laži i mitovi u koje ljubavnice veruju i zbog kojih ostaju u vezi sa oženjenim muškarcem...

Znam da je loše, ali mi smo drugačiji - volimo se!
Ipak ne, niste zaljubljeni! Ne lažite sebe. Iako se možda trenutno osećate dobro, činjenica da niste u ravnopravnoj vezi ne može da bude ljubav. Samo obmanjujete sebe. Taj muškarac deli bliskost, čitav svoj život sa nekim drugim, a vi ste tu samo da mu "ulepšate" slobodno vreme. 


Ako ne vidite njegovu ženu, znači da ona ne postoji
I te kako postoji! Ona je prisutna u životu vašeg muškarca svakog jutra, danju i noću (ma koliko se vi nadali i mislili da nije tako). On njoj šalje poruke, kao i vama. I ne samo spisak potrepština koje treba da kupi, to su ljubavne poruke od kojih bi vam, da ih pročitate, "eksplodirao" mozak. 

Nju ne voli, a mi imamo specijalnu vezu
Razmislite: da li bi se muškarac koji tako ume da odabere (jer, ako je odabrao vas, onda to ume) odlučio da uzme za suprugu ženu sa kojom nema dodirnih tačaka, koju ne voli, niti ga privlači? Ne bi, zar ne? Isto tako, ako mislite da samo vas voli, a da mu je ona teret, zašto onda nije napustio brak koji ga guši? Zaljubljenost je kao kašalj, ne može se sakriti, kaže stara poslovica. Prevarena žena bi videla da je njen muž zaljubljen. A ako nije, moguće je da je to zato što zaista ne gaji takva osećanja.


Ne treba mi više od ovoga
Da li ozbiljno verujete u ovo? Samo budite iskreni. Ne pitate se kada ode od vas kako se ponaša kada dođe svojoj kući, da li poljubi ženu na vratima, sedne s njom da gleda film, ili vodi ljubav...? Retke su osobe koje zaista ovo ne bi interesovalo. A ako vas interesuje, znači da vam smeta što ste tajna, što ste druga. 

Ostaviće ženu zbog mene
Ne kažemo da se ovo nije dešavalo, ali se zapitajte zašto ste baš vi ta zbog koje će pristati da preokrene život naglavačke? Da li je pokazao da ne mari ako ga "uhvate"? Jedino osoba koja je rešila da menja život i partnera se tako ponaša. Dokle god opsesivno krije vašu vezu, znajte da su priče o napuštanju žene i započinjanju novog života prazne. Osvestite se na vreme. Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR