Glas Javnosti

Saznajte koji su najčešći razlozi zašto vam ne piše ili ne odgovara na poruke

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Uglavnom postoji nekoliko razloga zbog čega vas muškarac ignoriše, iako ste stekli utisak da mu se dopadate

Skoro svakoj ženi se desio isti scenario - započele su komunikaciju sa muškarcem koji im se dopao, imali su mnoštvo zajedničkih tema, mislili su da mu se baš dopadaju, ali on se odjednom povukao. Nakon toga usledio je period nervoze, preispitivanja, iščekivanja poruke ili poziva i konstantno analiziranje.

 

Ukoliko vam ne odgovara par sati, to ne mora biti loš znak - moguće je da je zauzet, a i intezitet dopisivanja se smanjuje nakon proteka vremena. Međutim, kada vam danima ne piše i ne odgovara na poruke ili su njegovi odgovori hladni i kratki, onda se zaista javlja veliki problem.

Šta se krije iza ovakvog ponašanja muškarca?

1. Ljut je - kada je osoba ljuta može se desiti da će odlučiti da odjednom prekine komunikaciju, ali ovo je vrlo nezreo potez. Jedini ispravan način jeste da uvek direktno i otvoreno popričate o problemima i svemu što vas muči. Bežanje ili prekidanje komunikacije nije odlika ni jednog zdravog odnosa.

2. Više mu se ne dopadate - ovo je razlog koji uglavnom ne želimo da priznamo jer povređuje naš ego i očekivanja. Ukoliko muškarac samo odluči da nestane iz vašeg života, vrlo je moguće da su njegova osećanja iščezla, ali i da nije dovoljno zreo i hrabar da vam to saopšti u lice. Nemojte ovo shvatati lično, nikako! Dešava se bez obzira na bilo šta.

3. U lošem je periodu - ljudi se različito nose sa problemima i lošim životnim periodima, što treba uvek imati na umu. Moguće je i da ne želi da pokaže osećanja ili mu treba vremena da se fokusira i na neki drugi aspekt života. Naravno, i o takvim stvarima potrebno je razgovarati oči u oči. Svako nagađanje i nedorečenost ne mogu izgraditi zdrav odnos.


4.  Želite da ubrzate i isforsirate odnos -
 ponekad se dešava da izgradimo velika očekivanja i želje da dovedemo vezu do maksimalne prisnosti i uzajamne komunikacije. Ako forsirate česte razgovore i želite sve vreme da budete sa njim, to može stvoriti pritisak i strah kod muškarca. Pustite stvari da teku svojim tokom.

5.  Misli da niste zainteresovani - nekada se dešava i potpuno suprotna situacija: svesno ili nesvesno vi očekujete da vas on juri i ne pokazujete ikakvu zainteresovanost. Muškarac može pomisliti da niste zainteresovani i odustati. Pogotovo ukoliko je stidljiv i više sumnja u sebe. Morate mu dati do znanja da ima šanse kod vas.

Šta god da je posredi, razgovor je najbolja opcija. Pokušajte sve što vas muči da rešite otvoreno, a ukoliko to ne da rezultate udaljite se od takve veze. Sve što vas ne ispunjava i čini da se osećate manje vredno i voljeno, nije dobro za vas prenosi magazin.novosti.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP