Glas Javnosti

SAVETI IZ KAMA SUTRE uz koje SEKS postaje NEZABORAVNO iskustvo!

Ljubav
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Mnogi Kama Sutru doživljavaju isključivo kao zbirku seksualnih poza, ali ona je puno više od toga. Osim seksa, drevni tekst fokusira se i na odnos između partnera, ali i na samu ljubav.

Iako se radi o savetima starima nekoliko hiljada godina, većinu pravila o kvalitetnom ljubavnom i seksualnom odnosu lako je primeniti i danas.

Za drevnog indijskog filozofa Vatsiaiana koji je napisao Kama Sutru seks je deo prirodnog balansa života, a u nastavku teksta pročitajte njegova tri pravila za maksimalno seksualno zadovoljstvo.

1. Predigra je ključan deo seksa

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora da bude temeljno odrađena. Pritom, predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je i intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi. Autor teksta navodi da je važno partneru na sve moguće načine pokazati da ga volite i želite, a u tome najveću ulogu, uz dodire, imaju i reči.

2. Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno malo više stimulacije. Većina muškaraca sada bi pomislila kako je logično da onda oni prvi dožive orgazam, ali Kama Sutra se ne slaže s tim.

3. Seks treba ceniti

Prema Kama Sutri, svrha seksa nije samo fizičko zadovoljstvo, nego moramo da ga posmatramo kao nešto puno značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je komunikacija bolja, to je povezanost partnera i njihovo zadovoljstvo veće. Cilj seksa je i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR