Glas Javnosti

PRLJAVA POSTELJINA, NERED, PRLJAVŠTINA ... Kad to vidi u spavaćoj sobi, ženi više nije do SEKSA!

Ljubav
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Da li osećate odbojnost kada uđete u sobu u kojoj se ne vidi pod od prljavštine? Niste jedini.

Prema novim podacima, 91 odsto žena priznalo je da je imalo bar jednu odbojnost u spavaćoj sobi potencijalnog dečka. Stručnjaci firme "Pizuna Linens" sproveli su anketu u kojoj su učestvovale slobodne žene u Velikoj Britaniji i otkrili pet najčešćih mana u spavaćoj sobi koje žene odbijaju od seksa.

Najpopularnija je nečista posteljina, jer čak 81 odsto žena kaže da bi ih to odbilo od potencijalnog ljubavnog interesa. Prljava spavaća soba i neuredna spavaća soba našle su se na drugom i trećem mestu, sa 77 odsto žena koje nisu mogle da pređu preko prljavštine, dok 58 odsto nije moglo da podnese nered.

Dve druge uobičajene mane uključivale su držanje prozora zatvorenim ceo dan i nepospremljen krevet. Iako nered može lako da se reši, gotovo polovina žena reklo je da bi ih ovo sprečilo da po drugi put posete dom svog partnera, a oko 32 odsto njih izjavilo je da bi ponovno posetile samo ako se problem reši. Iznenađujuće, ali na pitanje da li je njihova spavaća soba ikada bila u istom stanju kao što su opisali kao loše, više od trećine žena priznalo je da jeste. Ali nije sve tako crno, budući da su učesnice ankete takođe zamoljene da opišu kako se najviše uzbuđuju kada su u pitanju spavaće sobe. Najčešći odgovori su bili uredna spavaća soba (81%), dobar dizajn enterijera (66%) i veliki krevet (49%). 41% anketiranih žena izjavilo je da im je čista posteljina privlačna.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR