Glas Javnosti

PRIRUČNIK ZA LJUBAVNIKE U DOBA KORONE: Nije vreme za ljubljenje, ali jeste za seks

Ljubav
Autor: Глас јавности

Zvanični Njujork poručuje građanima da ne menjaju partnere

Zdravstveni zvaničnici Njujorka, koji broji 8,7 miliona stanovnika od kojih je više od 12.000 zaraženo virusom korona izdali su priručnik za bezbedan seksualni život u kome na prvom mestu navode da je svaki pojedinac trenutno svoj najbezbedniji partner.

 Na dve stranice tog vodiča za bezbedan intimni život zvaničnici grada navode da u eri pandemije nije vreme ni za orgije, a ni menjanje većeg broja partnera, prenosi Njujork dejli mejl i dodaje da istim dokumentom pozivaju da se 20 sekundi peru ruke i sva pomagala koja se koriste.

Ako nećete da širte virus, navodi se u podsetniku gradskih vlasti i dodaje da je za promiskuitetne najbolje da koriste čet rumove, a one sklone traženju partnera preko interneta takođe mole da to izbegavaju.

Grad Njujork savetuje Njujorkčane da je najbezbedniji partner - neko s kim žive, ali naglašavaju da je jako bitno da se seks preskoči ako se ili oni ili partner ne osećaju dobro.

Zdravstveni zvaničnici u tom podsetniku, 'Seks i Korona virus 2019' objavljenom pred odluku da se država uvede pod virtualni ključ, upozoravaju da se COVID brzo može proširiti ljubljenjem i dodaju da virus još nije otkriven u ostalim telesnim tečnostima.

Znamo da se drugi korona virusi SARS I MERS ne prenose seksualnim putem, dodaju zvaničnici koji su pismo započeli time da je vreme da se ostane u kućama i ne izlazi, a to je onda idelano za seksualni život.

(Izvor: Blic/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR