Glas Javnosti

Priča o preljubi: Kako je beli luk otkrio dečkovu neveru

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Do sada smo čuli sve moguće verzije priče o preljubi, ali verovatno nikada glavni krivac nije bio - beli luk.

Devojka (23) je u postu na Redditu ispričala totalno otkačenu priču o neverstvu njenog dečka s kojim je bila četiri godine u vezi.

- Moj dečko je uvek imao čudne navike kada se radi o jelu, i to me je uglavnom zabavljalo. Jeo je kornfleks sa đusom, umesto sa mlekom, majonez sa puterom, a najgore je bilo kada je počeo da jede živ crni luk kao jabuke. Međutim, kap koja je prelila čašu je bio momenat, kada je počeo da jede beli luk svako veče pre spavanja. Smrad je bio neizdrživ i na kraju sam mu postavila ultimatum: Ili ja ili beli luk! Žestoko smo se posvađali i on je izašao napolje i više se nije vraćao kući - priča ona i nastavlja:


Foto:freepik

- Preko aplikacije za lociranje telefona, videla sam da se nalazi oko 30 minuta od naše kuće, u ulici koja mi nije bila poznata. Sela sam u kola i odvezla se do te lokacije. Primetila sam ženu koja je radila u bašti ispred kuće.  Bila sam besna i odmah sam je pitala gde je moj partner. Iako je bila iznenađena, pozvala me je unutra i tamo je bio moj dečko. Ona mi je rekla da se njih dvoje viđaju pola godine i da su se upoznali na pijaci na kojoj ona prodaje luk.

- Sad mi je bilo jasno zašto je jeo onoliko luka i zbog čega mi nije dozvolio da ga iskoristim za neko jelo. Nije mu bilo dovoljno što me je prevario nego mi je rekao da nije hteo sa mnom da deli njene "poklone" jer je ona taj luk gajila iz ljubavi prema njemu. Da stvari, ako je moguće, budu još bizarnije, u njegovom ormanu sam pronašla zalihu belog luka - rekla je Britanka koja je na kraju dodala da mu preljubu sigurno nikada neće oprostiti, pa je u šali zamolila čitaoce da joj šalju recepte za najbolja jela sa belim lukom... iz njegove tajne zalihe.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR