Glas Javnosti

PRAVI MUŠKARAC RADI JEDNU STVAR : Devojke otkrivaju kako su prepoznale da je on TAJ

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Zaboravite na muškarca koji vam stalno daje lažna obećanja. Na nekoga kome ne nedostajete kada niste tu, na osobu koja vam ne daje vetar u leđa, da ste mu zaista nedostajali, uzeo bi stvari u svoje ruke i zakazao sastanak. Ne bi vam slao poruke, već bi želeo da bude pored vas.

Ne bi se zadovoljio samoćom, već bi želeo da vas dugo drži za ruku, grli, drži u zagrljaju, možda čak i bez ijedne reči. U potpunoj tipšini da sluša kako dišete, da se trudi da svoj dah sinhronizuje sa vašim. Želeo bi više. Želeo bi da te vidi lično, da te drži uz sebe, da čuje kako se smeješ.

Ako bi mu zaista nedostajala, onda bi vas pozvao na sastanak. On bi vašu vezu učinio stvarnom, a ne imaginarnom, iskrenom, a ne punom igrica. Kada nedostajete muškatcu on vas pita kada ste slobodni da se vidite, izdvaja vreme za vas, želi da vas gleda i da vas više upoznaje.


Kada se njegova dela ne poklapaju sa njegovim rečima, ne možete da mu verujete. Prihvatite ljubav koja se pokazuje postupcima nežnopsti, rečima podrške, slušanje, razgovorima i pogledima kojei greju srce piše Sensa

U suprotnom, prihvatite istinu i ne dozvolite da vam bilo ko daje lažnu nadu, a ne pružajte je ni sami sebi. Muškarac koji voli spreman je da ovaj dan preokrene tako da vas usreći, orapoloži , pravi planove koji vas čine srećnim i uzbudljivim.

To je muškarac kakvog zaslužujete. Neko koga ne morate danima da čekate da vam pošalje poruku, već neko ko će da vas nazove, da vam čuje glas. Neko ko neželi igrice, niti pravila, već se vaš odnos zasniva na iskrenosti, poverenju i ljubavi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR