Glas Javnosti

Posle RAZVODA ILI RASKIDA, ovo je sve što TREBA DA PROČITATE: Četiri rečenice koje pomažu da NASTAVITE ŽIVOT i nađete SREĆU

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Citati indijskog gurua koji će vam "popraviti um", otvoriti vidike i pomoći da ponovo budete srećni posle razvoda ili raskida.

Psiholozi tvrde da ljudi razvod doživljavaju isto kao smrt člana porodice. Patnja u tim momentima je razumljiva. Iako se čini da se radost nikad neće vratiti, to nije istina.

Da biste lakše savladali raskid ili razvod, pročitajte mudre misli Radžiš Ošoa, indijskog gurua: "Ako mislite da vam voljena osoba može dati radost, onda se duboko varate. U trenutku kada to pomislite, postajete vampir koji pokušava da isisa radost iz druge osobe".

unsplash

foto: printscreen

1. "Ne zatrpavaj se živ pod ruševinama neispunjenih nada".

Da, neprijatno je suočiti se sa odbijanjem. Ali ovo je samo jedan scenario i jedna osoba. Tvoj život ide dalje.

2. "Ne prebacujte odgovornost za svoju sreću na drugu osobu."

Ako ste sada tužni, loše vam je, teški ste i usamljeni, onda ne treba kriviti nekoga ko ne želi da vas usreći. Umesto toga, zapitajte se šta još možete da uradite da biste se osećali srećno.

3. "Mnogo zavisi od pravog fokusa pažnje"

Bolje je da se ne fokusirate na činjenicu da trenutno niste zajedno sa nekim, već na činjenicu da želite da se osećate dobro.

4. "Imate apsolutno sve što je potrebno da živite i budete srećni"

Sada je sve u redu sa tobom. Imaš sve uslove za sreću, samo sledi svoj put. Idi dalje. Ne razmišljaj o tome šta bi bilo kada bi bilo. Pusti i živi.

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR