Glas Javnosti

Pklon nakon raskida niko ne očekuje: Ova devojka je sa svima podelila njen poklon

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Sada već poznata TikTokerka po imenu Rejčel je nedavno podelila sa svojim pratiocima da je raskinula sa dečkom nakon sedam godina veze. Ona je bila ta koja je odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav, a onda je njegov poklon upućen njoj sve iznenadio.

Paket je stigao na kućnu adresu, savršeno zapakovan, a onda kada ga je otvorila je sve šokirala. Poklonio joj je knjigu pod nazivom "Zaljubi se u sebe: Konačani vodič za samopouzdanje i ljubav prema sebi". Uz samu knjigu je bio i jedan papirić na kojem je pisalo: "Znam da me više ne voliš. Sada voli sebe".

Nakon što je Rejčel podelila ovaj video, on je ubrzo postao viralan na TikToku. Dok su neki podržali dečka, ostali su sumnjali u njegovu iskrenost i namere.


"Ovako stvarno izgleda "Želim ti sve najbolje"","Osoba koja ti je dala knjigu je veoma jaka", "Ovo je klasična obrnuta psihologija", bili su neki od komentara.

Video je dostigao 13 miliona pregleda. Mnogi su je savetovali da se odmah vrati njemu, dok su drugi bili skeptčni u vezi sa njegovim pravim namerama. Rejčel je tada bila priznala da je raskid povredio ali je i istakla da joj je knjiga koju joj je poklonio pomogla da zaceli svoje emotivne rane.

Ova situacija ju je navela da shvati koliko je fatalnih grešaka pravila koje su je koštale sedam godina veze sa njim. Jedna od njih je ta što je njega volela više nego samu sebe.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR