Glas Javnosti

OVU POZU U KREVETU MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE: Žene NE BAŠ, ali evo trika koji će im omogućiti da VIŠE UŽIVAJU!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

"Poznato je da muškarci vole doggie style pozu, vole ono životinjsko u njoj", kaže Džejmi Vaksman, seks guru i autor knjige "Vrući seks – 200 stvari koje biste mogli da probate večeras".

"Iako doggie style nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo, jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla da bude odlična za žene", dodaje Vaksman.

Evo nekoliko saveta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam postati najdraža.

Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu da biste mogle da kontrolišete koliko duboko ulazi u vas.

"To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimuliše G-tačku i skoro garantuje orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njena leđa, preko kojih pada raspuštena kosa, može da bude jako seksi", kaže Vaksman, prenosi B92.

Logično je da, kada partner ulazi u vas otpozadi, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može da klizi u vas. Evo jednog trika koji će vam omogućiti da više uživate u tome!

"Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite kolena jedno uz drugo. Tako ćete imati osećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jeste", savetuje Vaksman.

Plus, što su njegova kolena razmaknutija, lakše će mu biti da se sagne preko vas i dira vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP