Glas Javnosti

Ovo su ZNAKOVI da ste U VEZI SEBIČNI, a da toga niste ni svesni!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ako se često izvlačite iz zajedničkih planova, vaš partner/ka će to definitivno osetiti i smatraće kao da nisu bitni. U svakoj vezi, partner/ka mora da zna da vam je na prvom mestu!

Uzimate partnera/ku "zdravo za gotovo"

Niko ne voli kada ga se uzima "zdravo za gotovo", ali činjenica je da u dugim vezama partneri lako mogu skliznuti samo u to. U odnosu je izuzetno važno da se osećate jednako, jer sve drugačije može dovesti do prezira, a to je jedan od puteva ka raskidu.

Uvek mislite da ste u pravu

To zapravo znači da nikada niste naučili šta je kompromis. Kada u vezi nema kompromisa, počinjete da stvarate odnos "ja pobeđujem-ti gubiš", a to je početak kraja!

Ignorišete ideje partnera/ke

U odnosu je važno da prihvatite uticaj one druge strane i kada jedan govori drugi sluša. To ne znači da se pravite da slušate, nego da vas zaista zanima šta partner/ka govori. Takođe, morate da budete otvoreni za tuđe ideje i da se potrudite da ih, kada to možete, i ostvarite. Dela govore više od reči.

Često se "izvlačite" iz zajedničkih planova

Ako se često izvlačite iz zajedničkih planova, vaš partner/ka će deftinitno da oseća kao da vam više nije bitan/na. Ako u vas nema poverenja, to znači da u vašem odnosu izostaje jedan od najvažnijih faktora.

Zahtevate povlašten tretman

Mnogi u vezama imaju problem da nauče da prestanu da razmišjaju iz pozicije "ja" i da počnu da razmišljaju kao "mi". Važno je biti sebičan, kako bi čovek bio srećan, ali to ne podrazumeva apsolutni fokus samo na jednoj ličnosti u tom ljubavnom odnosu, jer odnos u kom neko trpi i nema slobodu, nije odnos i pre ili kasnije - osuđen je na propast.

Glas javnosti / Prva.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR