Glas Javnosti

Ovo su znakovi da MUŽ NE VOLI SVOJU ŽENU

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ana Kirjanova je jedna od najpoznatijih ruskih psihologa. Njeni radovi su prevedeni na više svetskih jezika, a često se u njima bavi muško-ženskim odnosima i glavnim uzrocima za nesrećne veze u kojima se nalazi sve više parova.

Ona je ovog puta upozorila sve dame da pripaze na ove jasne signale jer su oni znak koji pokazuje da vas vaš muškarac više ne voli kao pre.

Ne voli vas ako vas: ne grli spontano, ne razgovara sa vama o sitnicama, ne zove vas da vidi kako ste u sred radnog dana…

Ne voli vas ako: ne možete da računate na njegovu pomoć. Kad morate da brinete o njemu kao da je dete od pet, a ne muškarac od četrdeset pet godina.

Ne voli vas: kada vam se ruga. Kada ne primećuje vas, vaš trud i rad. Kada vam kaže da jedete puno ili da ne može da jede vašu hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao.

Ne voli vas kada vam kaže: ti si kriva. Ne voli vas kada ništa ne odobrava šta vi uradite ili kažete.

Ne voli vas, jer svako „volim te“ morate da ‘prosite’ od njega.

Ako vas muž ne voli, vremenom žena može da izgubi svoj sjaj i lepotu, da postane skrušena, plaha, nespretna – jer to od žene čini nedostatak ljubavi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Naomi Samuel u 15.01.2023 05:28:33 h
     0 
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem ( 66 81 302 8552), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.