Glas Javnosti

Ovo su TRI SIGURNA pokazatelja da sa svojim partnerom imate SAVRŠEN SEKS! Preispitajte se...

Ljubav
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Seks je vrlo važan segment svake veze, ali ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja.

Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tokom kog se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i da li nam se vidi celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte da imate savršen seks.

Partneru možete da kažete tačno šta želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantuje iskrena komunikacija između partnera. Ako se ne libite da ga usmerite na “pravi put” ili mu pak tokom seksa savetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.Nakon seksa osećate se potpuno opušteno i srećno

Dokazano je kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Ali, to se odnosi samo na strastveni seks u kom nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne skidate osmeh sa lica, osećate kako vam telo bridi i drhti, i ne možete da se oduprete umoru, znajte da ste upravo imali savršen seks!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR