Glas Javnosti

Ove stvari ženama "GARANTUJU" UŽITAK: Neki od njih su muškarcima neshvatljive

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ženski orgazam je, verovali ili ne, nekima i dalje velika misterija.

Nedavno straživanje posvećeno ženskom orgazmu, koje je sprovela grupa sa američkih univerziteta, pokazalo je intrigantne detalje o tome kako da se postigne maksimalna intenzivnost tog iskustva.

Tri ključna faktora koji su iz ovog istraživanja izašli kao dominantni u dostizanju snažnih vrhunaca kod žena su duboki poljupci, oralni se*s i genitalna stimulacija.

Ovo revolucionarno istraživanje obuhvatilo je čak 52.000 žena, pružajući širok spektar uvida u raznolikost se*sualnog iskustva.

Rezultati su pokazali da se oko 35% heteroseksualnih žena oseća zadovoljnim orgazmičkim iskustvom tokom se*sualnog odnosa, dok je kod muškaraca ovaj procenat iznosi iznenađujućih 95%.

Mnoge žene su istakle kako se njihovo postizanje snažnih orgazama može pripisati ispunjenju se*sualnih fantazija, doživljavanju onoga što zaista žele od svog partnera, intenzivnoj predigri obogaćenoj dubokim poljupcima i oralnom se*su.

Ovde se postavlja pitanje ustaljenog mita da penetracija igra ključnu ulogu u postizanju ekstatičnih vrhunaca. Umesto toga, istraživanje sugeriše da emocionalna povezanost i fizička intimnost, poput strastvenih poljubaca i oralne stimulacije, imaju suštinsku ulogu u podsticanju snažnih orgazama kod žena.

Ovo istraživanje, osim što je predstavilo raznolikost seksualnih preferencija i iskustava, takođe je izazvalo promene u tradicionalnim shvatanjima o tome šta zaista doprinosi zadovoljavajućem se*sualnom iskustvu za žene.

Proučavanje i razumevanje ovakvih aspekata unapređuje naše shvatanje se*sualnosti i otvara vrata za otvoreniji dijalog o željama, potrebama i zadovoljstvu u svim aspektima intimnih odnosa.

Glas javnosti / P04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR