Glas Javnosti

Ove osobine žena posebno plene pažnju jačeg pola

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju, imaju nekoliko osobina zbog kojih je to tako.

Naravno, postoje razni ukusi, što neki muškarac preferira, a što ne, ali mi se vodimo statistikama provedenim na stotine hiljada muškaraca širom sveta. Donosimo vam par osnovnih osobina žena koje posebno plene pažnju muškaraca.

Karakterna
Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvom mestu, ali to je velika zabluda. Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu.
 
Ono što jako cene kod žena je čvrst i pouzdan karakter na koji se mogu osloniti, a ne cmizdravost koja većini muškaraca zapravo ide na živce.

Duhovita
Duhovita žena, bez obzira kako izgledala uvek će privući muškarca. Duhovitost ide pod ruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Drugačija
Svaka žena u sebi nosi dozu originalnosti, ali mnoge ne znaju istaknuti tu osobinu. Muškarce posebno privlače žene koje po nečemu “odmiču” od većine drugih i to znaju i pokazati. Istaknite svoje skrivene strane bez srama.

Verna
Naravno da svi želimo partnera koji nas neće lagati i varati, pa tako i muškarci vole verne žene. Poverenje u vezi i braku je temelj.

Dobra ljubavnica
Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se biti uvek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo posebno važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni, rutinirani te to uništi mnoge veze i brakove.

Nedodirljiva
Nemojte uvek biti na raspolaganju. Ne žurite na poziv ili poruku partnera odgovarati odmah. Budite ponekad, tu i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer im daje dojam da ste nedodirljivi i da se ne može do vas tek tako.

Izvor: srbijadanas.com

 
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR