Glas Javnosti

OVAJ ČAROBNI NAPITAK ĆE VAM POVEĆATI INTENZITET ORGAZMA: Internetom kruži recept za ovu TEČNOST, a svi je imate u KUĆI!

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Ipak, ne treba preterivati sa ovom supstancom, upozoravaju stručnjaci.

Kako tvrde korisnici Tik-Toka, ovaj sastojak svi imate u kući. Trend je postao viralan nakon što je jedna korisnica objavila video u kome tvrdi da šoljica kafe pojačava orgazam za 50 posto.

Seks ekspert iz Australije, 37-godišnja Nađa Bokodi, je odlučila da sama isproba ovaj trik, a svoje zaključke je podelila na društvenim mrežama.

 

Ona tvrdi da će ispijanje espresa, pre nego što se upustite u seks, ili masturbaciju, doprineti mnogo intenzivnijem orgazmu. Stoga su ljudi masovno počeli da piju espreso u raznim varijacijama.

- To nije baš bilo vantelesno iskustvo koje je Tik-Tok obećao, ali je moj orgazam ipak bio intenzivniji nego inače -  otkrila je.

- Iako je upitno da će jaka kafa rezultirati višestrukim orgazmima, teorija iza kofeinskog orgazma ima neka uporišta u nauci. Studija iz 2018. godine, koja je sprovedena na pacovima, istraživala je korelaciju između unosa kofeina i seksa, a ženke pacova kojima je davan kofein su doživele više orgazama i bile su “raspoloženije” za seks” - objasnila je Bokodi.

Ali ne postoji slična studija koja je sprovedena na ljudima, pa je porazgovarala sa stručnjakom.

 

Ginekolog Džozef Sgroi je joj rekao da to nije u potpunosti isključeno, ali smatra da bi korist od kofeina u seksu verovatno bila mala. Doktor je istakao da kofein nije zamena za odgovarajuću predigru i povezanost sa partnerom.

- Zdravo poštovanje nadmašiće svaku korist koju biste mogli dobiti od kafe” - naglasio je.

Ukoliko sami želite da isprobate ovaj trik, budite oprezni. Ne postoji rizik koji je povezan sa ispijanjem kafe pre seksa, ako ste zdravi, odnosno, ako ne patite od srčanih problema ili visokog pritiska ali preterano konzumiranje kofeina može da dovede do niza neprijatnih nuspojava, kao što su anksioznost, dehidracija, kao i nesanica.

 

(Glas javnosti/Objektiv.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR