Glas Javnosti

Njen snimak kruži na sajtu za odrasle: Sada se plaši da muž ne vidi šta je radila pre mnogo godina

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Pre 20 godina ona je snimila film za odrasle u trajanju od pola sata, i sada se plaši da će njen suprug saznati za to.

- Nisam planirala da snimim te scene, pošla sam na snimanje kao podrška mojoj drugarici. Ali, kada je ona u poslednjem trenutku odustala, ja sam uskočila i odradila snimanje. Zažalila sam istog trenutka kada se sve završilo. A bilo mi je još gore kada sam taj snimak videla na internetu - priča žena i nastavlja:

- Posle nekoliko godina sam upoznala supruga i nikada mu nisam rekla. Bilo me je sramota i molim se da on to nikada ne sazna. U braku smo 15 godina i imamo dvoje dece.

S vremena na vreme, ona i dalje proverava da li se njen snimak nalazi na internetu, i kako kaže, šokirala se kada je videla koliko je i dalje popularan.

- Prestravljena sam da će neko od naših prijatelja ili kolega mog muža videti taj video. Takođe, muči me još jedna stvar. Muškarac s kojim sam snimila intimne odnose je bio prilično obdaren, dok je moj muž "prosečan". Najbolje intimne odnose u životu sam imala sa mužem. Zato se bojim da on ne izgubi samopouzdanje ako vidi taj snimak. Šta da radim, da mu sve priznam, ili da se nadam da se to nikada neće dogoditi - zaključila je Engleskinja.


Sasvim očekivano, njena priča je izazvala mnogo komentara.

A jedan od komentatora joj je poručio:

- Kao suprug koji se ponosi svojom slatkom ženom s kojom ima dobar ljubavni život, ne bih želeo ovo da saznam... nikada!


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR