Glas Javnosti

NISU SAMO BUJNE GRUDI, A NI ČVRSTA ZADNJICA! Kakve još osobine i atributi privlače muškarce

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Seksepil je mnogo širi pojam od toga – energija kojom žena/muškarac zrači, način razmišljanja, ponašanje prema drugima…

Ovih sedam osobina žene čine izuzetno privlačnim:

1. Samouverenost – psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmeh privući će pažnju i žena, a kamoli ne muškaraca.

2. Ambicioznost – žene koje znaju tačno šta žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim žele da se uhvate “u koštac”.3. Strast – o da, strastvena žena muškarca će izludeti jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga ko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

4. Ljubaznost – ovaj kvalitet sve je ređi u današnjem društvu i zato je jako lepo videti nekoga ko je saosećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

5. Iskrenost – još jedan kvalitet na koju sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće menjati sebe i svoje stavove ni zbog koga, a to što je iskrena pokazuje kako poštuje sagovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

6. Otmenost – doza otmenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

7. Inteligencija – ona muškarcu pokazuje da pored sebe ima ženu s kojom će uvek imati tema za razgovor, raspravu, koja će želeti sve da vidi i o svemu da ponešto nauči. Nema ništa gore nego živeti s nekime ko ne pokazuje interesovanje baš ni za šta, osim za, recimo, kako da ode i vrati se s posla, ogovaranja drugih ljudi, kako da ode u šoping, teretanu…

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR