Glas Javnosti

Нема доброг секса без оволико страсних минута предигре

Ljubav
Autor: Glas javnosti / prevda.rs

Кад је реч о сексу, неки би хтели да им предигра траље што је дуже могуће, док друге она можда уопште не занима или пак не виде њен смисао, па одмах крећу на 'главни чин'.

Али и једне и друге би требало да обрадује, пише The Sun,једноставан начин да са предигром побољшамо се*с - све што треба радити јесте следити такозвано "шестоминутно правило“ које каже да би партнери пре се*са шест минута требало да проведу у уживању које пружају љубљење, грицкање, мажење и све остало што спада под појам предигре.

Ово су резултати недавне студије Канадског већа за сексуално образовање која је показала да се већина људи након секса још боље осећа ако су провели свега шест минута у предигри.

У студији је учествовало 1.500 Канађана између 18 и 24 године, с различитим сексуалним преференцијама.

А осим што су учесници који су следили шестоминутно правило након секса били задовољнији, бројка задовољних је још значајно расла (на 56 одсто мушкараца и 55 одсто жена) код парова који су споменуто правило - с истим радњама и у истом временском оквиру - поновно применили и након секса.

- Често заборављамо колико је за однос битно повезивање које се догађа након секса, а та блискост с партнером опет може да води до вишеструког сексуалног задовољства - објаснила је професорка сексуалности Робин Милхаусен са Универзтета у Гвелфу.

Она каже и да је баш након секса сваки пар најближи јер су и мушкарац и жена 'емотивно доступнији и рањивији него иначе' - а све су то, напомиње професорка, разлози зашто га је добро применити опет и након секса - поготово кад желимо да оно води у још доброг и интензивног секса. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR