Glas Javnosti

NE BIH ŽELELA DA IMAM 20 GODINA! Beluči: Sad znam šta mi treba i bez čega mogu da živim

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Neke od njenih izjava inspirisale i ohrabrile mnoge žene, ističući kako su zrele godine najlepše u životu svake žene, a da je fizička lepota prolazna, već je bitno kako negujete onu najvažniju lepotu, iznutra.

Jedna od njenih omiljenih izava o godinama je: "Nikada više ne bih želela da imam dvadeset godina. Sada sam mnogo srećniji nego tada, jer u tim godinama tek upoznajemo sebe, pokušavamo da shvatimo ko želimo da budemo, patimo od sumnje u sebe. Sada tačno znam šta mi treba i bez čega mogu da živim."

 

Uspešna žena prikupila je mudre citate ove fantastične žene kao dokaz toga da spoljašnja lepota sa sobom može nositi i prekrasnu dušu:

♦ Nama ništa ne pripada: ni naši muževi, ni deca. Mi možemo samo da podelimo sa ljudima koje volimo.

♦ Žena može voleti tako, kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako, kao da nikad nije ni volela.

♦ Za mene, postajati starijom znači – postajati boljom!

♦ Šta ću raditi kada ostarim, i kad me moja slika  u ogledalu više neće radovati? Isto, što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu – gledaću u svoju decu.

♦ Ja uvek kažem mladim devojkama: „Naučite da volite svoje telo!“ Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba  naučiti prihvatati sebe, onakvom kakva jesi.

♦ Svima nama su neophodne iluzije. I baš zato, volimo filmove.

♦ Ni za šta na svetu ne bih želela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo srećnija, nego tada, jer u tom uzrastu mi tek spoznajemo sebe, pokušavamo razumeti šta želimo da budemo, patimo od nesigurnosti. Sada tačno znam šta mi je potrebno, a bez čega mogu živeti.

♦ Po mom mišljenju glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati  sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na različitim žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu.

♦ Ne treba mrzeti ljude koje zavide, oni priznaju da si bolji.

♦ Lepota postaje ekspresivnija i interesantnija kada je prikrivena odećom.

♦ Ženstvenost – to je harmonija, prirodnost i senzualnost.

♦ Ne razumem žene koje kažu da ih muška želja ponižava. Mislim da  one, jednostavno, nisu u skladu sa sobom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR