Glas Javnosti

Napustio je nakon 14 godina braka: Žena doživela veliki životni preokret

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Jedna žena je na Redditu podelila svoju potresnu priču o neočekivanom krahu dugogodišnjeg braka

Nakon 14 godina zajedničkog života, njen suprug je iznenada izrazio želju za razvodom, potpuno je zbunivši.

"Nije bilo nikakvih znakova da je nesrećan. Bili smo na putovanju povodom 14. godišnjice braka, kad mi je iznenada saopštio da želi razvod. Kada sam ga upitala zašto, jednostavno je rekao da nije srećan", započela je svoju ispovest ova žena, prema izvoru Independent.

Tokom povratka kući, njen suprug je bio ćutljiv i odbijao je svaki pokušaj razgovora.

"Vratili smo se kući, a on je nakon 7 dana napustio naš dom koji smo delili punih 14 godina. Bila sam slomljena, ali nisam želela da on to vidi.

Dostojanstveno sam ga ispratila na vrata, odlučna da ne dozvolim da vidi moje suze", dodala je ona.

Međutim, nakon samo dve nedelje, suprug se vratio i zamolio je za još jednu šansu. Otišli su u bračno savetovalište u nadi da će spasiti svoj brak.


Ponovno su bili zajedno četiri nedelje, ali je suprug i dalje odbijao da prizna vanbračne avanture, iako je ona bila uverena da su se dogodile. Konačno, napustio ju je ponovno, ovaj put zauvek, i zvanično podneo papire za razvod.

Nakon što je shvatila da je njen brak gotov zauvek, odlučila je da okrene novi list u svom životu. Mesec dana nakon razvoda, počela je da izlazi sa kolegom s posla koji joj se oduvek sviđao, ali ga je odbijala dok je bila udata.

Njihova romansa brzo je prerasla u neverovatnu ljubavnu vezu, dok je istovremeno nastavila sa posetama bračnom savetniku kako bi prevazišla razvod i započela nešto novo.

Sedam meseci nakon razvoda, njen bivši muž joj se javio i želeo je da pokušaju ponovo. Međutim, ona ga je odbila, rekavši mu da ima novog muškarca u svom životu.

Njegova reakcija je bila šok, jer nije mogao da veruje da je tako brzo nastavila sa životom nakon kraha njihovog braka.

Ova iskrena priča izazvala je brojne komentare, većina podrške ovoj hrabroj ženi koja je odlučila da krene dalje nakon što je njen suprug napustio brak dva puta.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR